Ο Hemen Muhammad συναντήθηκε με το Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Hemen Muhammad, τον άνθρωπο που πριν από μερικές ημέρες φιλοτέχνησε το γλυπτό από χιόνι στην πλατεία του Φάρου στην Αλεξανδρούπολη. Η φωτογραφία του γλυπτού, που έκανε το γύρο του διαδικτύου κέρδισε πολλές εντυπώσεις, καθώς επίσης και ο βανδαλισμός του είχε προκαλέσει εκατοντάδες αρνητικά σχόλια στο ίντερνετ.

Η απήχηση του Hemen στον κόσμο είναι κάτι περισσότερο από μεγάλη και αυτό το διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι εδώ στο reportal.gr από τα εκατοντάδες σχόλια των αναγνωστών, αφ’ ης στιγμής δημοσιεύσαμε τη συνέντευξη του, ενώ στο ερωτηματολόγιο που “ανεβάσαμε” ρωτώντας αν ο Hemen πρέπει να βραβευθεί με κάποιο τρόπο, πάνω από 700 άτομα ψήφισαν θετικά μέσα σε 24 ώρες.

Με χαρά πληροφορηθήκαμε σήμερα, ακούγοντας τη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Μαξιμουμ, ότι ο Hemen συναντήθηκε τελικά με το δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, ο οποίος δεσμεύτηκε να του παρέχει τα υλικα ώστε να φτιάξει γλυπτά από άμμο στις παραλίες της πόλης και “να γίνει χαμός”, όπως είπε ο Hemen.

Είναι ευχάριστο λοιπόν το γεγονός ότι και η δημοτική αρχή ενστερνίζεται την πρόταση της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ, αλλά και εκατοντάδων δημοτών για την διεξαγωγή ενός φεστιβάλ με γλυπτά στην άμμο και πρωταγωνιστή τον Hemen. Θα το περιμένουμε με αγωνία!

Φωτογραφία από τη συνάντηση του κου Λαμπάκη με τον Hemen Muhammad
Φωτογραφία από τη συνάντηση του κου Λαμπάκη με τον Hemen Muhammad