Αναβλήθηκε και πάλι η υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη

Ακόμη μία αναβολή συζήτησης μετά η υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο που είχε βιαστεί και δολοφονηθεί άγρια στη Ρόδο, πριν από τέσσερα χρόνια.

Σήμερα 13/12 επρόκειτο να συζητηθεί στον Άρειο Πάγο η προσφυγή των δύο καταδικασθέντων βιαστών και δολοφόνων τους, οι οποίοι ζητούν τροποποίηση των ποινών τους επί τα βελτίω, όμως η συζήτηση δεν έγινε λόγω μη παράστασης του ενός εκ των δύο δικηγόρων.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο συνηγόρος του 24χρονου καταδικασθέντος συντάχθηκε με την απόφαση του ΔΣΑ για αποχή των δικηγόρων νομικής βοήθειας από τα καθήκοντα του. Έτσι, η συζήτηση αναβλήθηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου 2023.

Παρόντες οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης

Εν τω μεταξύ, οι γονείς της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου και Γιάννης Τοπαλούδης, ταξίδεψαν στην Αθήνα προκειμένου να παραστούν στη δίκη, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν ανοίξει έναν μεγάλο κύκλο συζήτησης σχετικά με τη βάσανο στην οποία υπόκεινται οι γονείς/συγγενείς ή τα θύματα (εφόσον παραμένουν εν ζωή) ειδεχθών εγκλημάτων που καλούνται να συμμετέχουν σε σωρεία δικών, αλλά και να καταβάλλουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η κα Αρμουτίδου μάλιστα, είχε εκδηλώσει την ενόχληση της και στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, ενώπιων της υφυπουργού Εργασίας Μαρίας Συρεγγέλα