Το τεράστιο δώρο του Νίκου Μουτσινά στη Σαμοθράκη

Μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών του πέρασε φέτος το καλοκαίρι στη Σαμοθράκη ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς. Για κάποιες από αυτές τις μέρες είχε μαζί του και την επίσης δημοφιλή παρουσιάστρια και ηθοποιό Ζέτα Μακρυπούλια καθώς οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία.

Τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά κυρίως ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το νησί της Σαμοθράκης. Ειδικά ο Νίκος Μουτσινάς την ανήγαγε σε “αγαπημένο του νησί” όπως έγραψε στο προφίλ του στο instagram το οποίο μάλιστα φρόντιζε να ενημερώνει συχνά σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “R” ο αγαπημένος παρουσιαστής έμεινε στη Σαμοθράκη σχεδόν τις διπλάσιες ημέρες από όσες είχε αρχικά προγραμματίσει ακριβώς επειδή ενθουσιάστηκε από την ομορφιά και τους ανθρώπους του.

Φεύγοντας μάλιστα, φρόντισε να κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο στο νησί: ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών στο instagram και το συνόδευσε με το σχόλιο: Σαμοθρακη, είσαι το αγαπημένο μου νησι. Είσαι ένας μαγικός τόπος✨
Ανυπομονώ να έρθω ξανά το επόμενο καλοκαιρι μαζί με αυτό το κοριτσι.. @zeta_makripoulia_official ευχαριστώ για όλες τις μοναδικές στιγμές που περασαμε μαζί..love you for ever❤️

Και για όσους θεωρούν ότι μία ανάρτηση φωτογραφιών δεν είναι “δώρο”, όταν αυτή γίνεται από τον Νίκο Μουτσινά, είναι. Και είναι, γιατί δεδομένου του πολύ μεγάλου αριθμού ακολούθων που έχει ο συγκεκριμένος, το βίντεο-κολάζ των φωτογραφιών από τη Σαμοθράκη το έχουν δει μέχρι σήμερα περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι!

Αυτή η προβολή είναι επιεικώς πολύ μεγάλη και για να γίνει κατορθωτή θα έπρεπε να είχαν διατεθεί αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Όμως, έγινε δωρεάν. Και όλοι ευχόμαστε να φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα – δηλαδή να γνώρισαν τη Σαμοθράκη άνθρωποι που δεν την ήξεραν και να θελήσουν να την επισκεφτούν.