Τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Βαφείδη τίμησε το Θεατρικό Εργαστήρι Φερών (video)

Στον σκηνοθέτη Βαγγέλη Βαφείδη που έφυγε αδόκητα από τη ζωή στις 15 Νοεμβρίου 2017 αφιέρωσαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου Φερών. Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί ανέβασαν στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης δύο έργα που είχε σκηνοθετήσει ο εκλιπών, αποτίοντας έτσι έναν φόρο τιμής στην προσφορά και το έργο του.

Τα έργα που παρουσιάστηκαν ήταν ο «Οικος Ενοχής» και το «Πλατεία Ουάσινγκτον αρ. 16» ενώ αντιστοιχη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στις Φέρες, πιθανότατα στις 27 Ιανουαρίου.

Ο Βαγγελης Βαφείδης άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα θεατρικά πράγματα των Φερών ιδιαίτερα, καθώς πέρα από το γεγονός ότι έχει σκηνοθετήσει πολλές παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου, υπήρξε και από τους πρωτεργάτες της ίδρυσής του.

Σήμερα, το Θεατρικό Εργαστήρι Φερών έχει συνάψει συνεργασία με τον σκηνοθέτη Γιάννη Κοντακίδη και ετοιμάζει το νέο έργο του που θα είναι έτοιμο κοντά στο Πάσχα, ενω πάντα είναι ανοικτό σε ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την Τέχνη του Θεάτρου και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους σε αυτήν.