Η Aegean διόρθωσε τα λάθη της στην προβολή της ΑΜ-Θ μετά το ρεπορτάζ του Reportal.gr

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε και σας μεταφέρουμε την σχεδόν άμεση ανταπόκριση της Aegean Airlines στο ρεπορτάζ του “R” το οποίο επεσήμανε τα δύο λάθη της στο κείμενο που συνοδεύει την -καθ’ όλα αξιέπαινη- προβολή από πλευράς της της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Να θυμίσουμε ότι η Aegean είχε δύο λάθη στο συνοδευτικό κείμενο, τα οποία διόρθωσε άμεσα μόλις ενημερώθηκε σχετικά από τον κο Μιχάλη Αμοιρίδη (εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού της ΠΑΜΘ), ο οποίος είχε ενημερωθεί από το ρεπορτάζ μας.

Για το λόγου το αληθές, επισυνάπτουμε και τη σχετική φωτογραφία, όπου φαίνεται η αφαίρεση των όρων “Κισκέκι” και “Σηλυβρία” που ήταν λανθασμένοι. Κατά τα λοιπά, η προωθητική ενέργεια της ΠΑΜΘ μέσα από την Aegean είναι προφανώς αξιοσημείωτη αφού σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της εταιρίας (και στα υπόλοιπα κανάλια της) προβάλλεται βίντεο της περιοχής, το μενού των πτήσεων έχει εμπλουτιστεί με τοπικά προϊόντα ενώ υπάρχει και η ηλεκτρονική διαφήμιση.

Μιλώντας στο “R” ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της ΠΑΜΘ Μιχάλης Αμοιρίδης σχολίασε: “Νομίζω ότι το αφιέρωμα είναι σημαντικό με την παράλληλη προβολή του υλικού της ΠΑΜΘ, τα εκ παραδρομής σφάλματα διορθώθηκαν άμεσα μόλις ενημερώθηκαν και αυτο δείχνει τη σοβαροτητα με την οποία μας αντιμετωπίζουν αλλά και την εκτίμηση που έχουν για την περιοχή”.

Το Πόρτο Λάγος στο προωθητικό βίντεο της ΠΑΜΘ που προβάλλεται στις πτήσεις της Aegean