(φωτό+βιντεο) Εγκαινιάστηκε το Πάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη

Στη διάθεση του κόσμου είναι πλέον το Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη. Το Πάρκο που φιλοξενεί ένα αναψυκτήριο και το νέο κηποθέατρο της πόλης ειναι πλέον καθολα επισκέψιμο από το κοινό.

Τη θρησκευτική τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη όσους εργάστηκαν για την ολοκλήρωση του έργου, ενώ το παρόν έδωσε και ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του που εργάστηκαν για την αποπεράτωση του έργου, αλλά και την προηγούμενη δημοτική αρχή “για όσα του παρέδωσε σχετικά με το έργο”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης δήλωσε απευθυνόμενος στους 1500 και πλέον θεατές-δημότες της Αλεξανδρούπολης, δήλωσε ευτυχής που είναι σε θέση να τους προσφέρει ένα τόσο σημαντικό έργο.

Η εκδήλωση των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με μουσικόχορευτικό πρόγραμμα από το συγκρότημα Μορώσκα, που ταξίδεψε από την Αγία Πετρούπολη ειδικά γι’ αυτό το σκοπό και συνοδεύεται από αυτοδιοικητικούς επιτελείς της ρωσικής πόλης, αλλά και από χορωδιακό πρόγραμμα που εκτέλεσαν μουσικοί και χορωδοί της Αλεξανδρούπολης.

Στα παραλειπόμενα της εκδήλωσης να σημειώσουμε ότι η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” δεν παρέστη σύσσωμη (αφού έλειπε τουλάχιστον ένα από τα αιρετά μέλη της), ωστόσο παρέστησαν λίγοι σύμβουλοι παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Στα καρέ που θα δείτε παρακάτω, προσέξτε και την “ιστορική” φωτογραφία στην οποία εικονίζονται τέσσερις δήμαρχοι της Αλεξανδρούπολης (ο νυν, ο Γιώργος Αλεξανδρής, ο Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης και ο Τάσος Σουλακάκης).