Με δώδεκα κρούσεις με το αιχμηρό αντικείμενο* σκότωσε ο 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη, την 73χρονη σύζυγό του, το πρωί της Παρασκευής 21/06. Αυτό δήλωσε ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, ο οποίος μάλιστα περιέγραψε και την κουζίνα του διαμερίσματος ως “γεμάτη με αίματα και πήγματα αίματος”.
Σε άλλη αποστροφή του λόγου του ο κ. Κίφνιδης χαρακτήρισε το έγκλημα ως “άγριο” ενώ αναμένεται και η ακριβής αποτύπωση των ευρημάτων μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής.
Το έγκλημα συνέβη το πρωί της Παρασκευής γύρω στις 9.00 σε διαμέρισμα της οδού Πλωτινουπόλεως στην Αλεξανδρούπολη, όπου διέμενε το ζευγάρι εδώ και κάποια χρόνια, έχοντας επιστρέψει από τη Γερμανία, όπου είχαν περάσει μεγάλο μέρος της ζωής τους.
Ο 81χρονος αμέσως μετά την αποτρόπαιη πράξη του φέρεται να ήπιε χλωρίνη προκειμένου να αυτοκτονήσει, ώστοσο νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης εκτός κινδύνου.
Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι φυσικά σε πλήρη εξέλιξη για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η γυναικοκτονία, ενώ μία ακόμη πληροφορία αναφέρει ότι μετά το έγκλημα, ο δράστης βγήκε στο μπαλκόνι φωνάζοντας ότι σκότωσε τη σύζυγό του.