Search
Close this search box.
Το Φεστιβάλ Καντίνας Έρχεται στην Κομοτηνή: Ένα Τριήμερο Γαστρονομικών Απολαύσεων και Μουσικής

Το πολυαναμενόμενο Φεστιβάλ Καντίνας φτάνει επιτέλους στην Κομοτηνή, προσφέροντας ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και διασκέδαση. Από την Πέμπτη 6 Ιουνίου έως το Σάββατο 8 Ιουνίου, το Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής θα μετατραπεί σε έναν παράδεισο γεύσεων και ηχοχρωμάτων, υποσχόμενο να αποτελέσει το “talk of the town”.

Το Φεστιβάλ Καντίνας υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, προσφέροντας την ευκαιρία να δοκιμάσετε νέες και πρωτότυπες γεύσεις από καντίνες, να δροσιστείτε με απολαυστικά κοκτέιλ και να εμπλουτίσετε τους γευστικούς σας κάλυκες. Με τόσες πολλές επιλογές, μία ημέρα σίγουρα δεν είναι αρκετή για να απολαύσετε τα πάντα.

Το φεστιβάλ θα ανοίξει τις πόρτες του καθημερινά από τις 18:00, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα κρατήσει την διάθεση στα ύψη:

  • Πέμπτη 6 Ιουνίου: Η βραδιά θα ξεκινήσει με μια δημοτική γιορτή, όπου η Ευτυχία Κωστίκα και ο Νίκος Χαρδαλιάς θα χαρίσουν μαγικές στιγμές στο τραγούδι, συνοδευόμενοι από τον Τάσο Καλογερά στο βιολί και τον Πόλι Πλευρίτη στο κλαρίνο.
  • Παρασκευή 7 Ιουνίου: Το μουσικό σχήμα Θρηίκιος Ήχος θα γεμίσει τη βραδιά με παραδοσιακές μελωδίες και ρυθμούς.
  • Σάββατο 8 Ιουνίου: Το ποντιακό σχήμα με τους Χάρη Κεφαλίδη στο τραγούδι, Βαγγέλη Γιαννακόπουλο στη λύρα και Ραφαήλ Ιακωβίδη στο νταούλι θα κλείσει το φεστιβάλ με μια αξέχαστη εμφάνιση.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Καντίνας κοστίζει 3€ ανά άτομο, με δυνατότητα αγοράς Full Pass για το τριήμερο στα 5€. Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 10 ετών και για τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) είναι δωρεάν.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην πανελλήνια κοινωνική δράση «ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ» καθώς και στον σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ροδόπης «ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ». Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα δράση του συλλόγου, «Share life».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα thessaloniki-brand.gr. Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και διασκέδαση!