Search
Close this search box.
Δωρεάν Θερινά Μαθήματα Προετοιμασίας Πανελλαδικών Εξετάσεων από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σαμοθράκης

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σαμοθράκης, στηρίζοντας την προσπάθεια των μαθητών της Γ’ Λυκείου, προσφέρει δωρεάν θερινά μαθήματα προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 10 εβδομάδες και θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου 2024, απευθυνόμενο στους μαθητές του Δήμου που θα εξεταστούν το σχολικό έτος 2024-2025.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν σημαντικό μέρος της ύλης και να οργανώσουν καλύτερα τον χρόνο μελέτης τους κατά τη διάρκεια των 2,5 μηνών του καλοκαιριού. Τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά και θα τα διδάσκει ο Φιλόλογος του Κέντρου Κοινότητας. Τα προσφερόμενα μαθήματα περιλαμβάνουν:

  • Αρχαία Ελληνικά
  • Λατινικά
  • Ιστορία
  • Έκθεση

Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα διαμορφωθεί μετά την υποβολή των αιτήσεων, οι οποίες θα γίνονται δεκτές στο Κέντρο Κοινότητας από τις 3 Ιουνίου 2024 μέχρι τις 14 Ιουνίου 2024. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές πρέπει να προσκομίσουν φωτοτυπία της ταυτότητάς τους και να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας στο τηλέφωνο 2551098097.