Search
Close this search box.
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την κατασκήνωση «Παιδική Εξοχή Μάκρης» για το Καλοκαίρι 2024

Οι εγγραφές για την κατασκήνωση του κρατικού προγράμματος «Παιδική Εξοχή Μάκρης» για το καλοκαίρι του 2024 έχουν ξεκινήσει.

Η κατασκήνωση «Παιδική Εξοχή Μάκρης» θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της 750 παιδιά, συμπεριλαμβανομένων και ΑΜΕΑ με τους συνοδούς τους, από τον νομό Έβρου. Οι ηλικίες των παιδιών που μπορούν να συμμετάσχουν κυμαίνονται από 6 έως 16 ετών, δηλαδή παιδιά που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2008 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει σε πέντε κατασκηνωτικές περιόδους των εννέα ημερών, φιλοξενώντας 150 κατασκηνωτές ανά περίοδο κατά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και συνοδοί ΑΜΕΑ μπορούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έντυπα είτε από το επίσημο site του Δήμου Αλεξανδρούπολης είτε από τα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ορεστιάδας στην οδό Εθνομαρτύρων 98.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την κ. Γεωργουσίδου Χριστίνα, Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ορεστιάδας, μέχρι τις 14 Ιουνίου 2024, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να αποστείλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2552303043.