Search
Close this search box.
«Πρόληψη και Υγεία» εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα δραστήριος και επαγρυπνεί σε σημαντικά ζητήματα, θεωρώντας ότι πρέπει να είναι παρών και ενεργός στα προβλήματα της κοινωνίας στον τομέα της υγείας, συνεχίζει να σχεδιάζει ενέργειες με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Μία από αυτές τις ενέργειες ήταν και η ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των «Ελευθερίων» της πόλης, στην οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι γιατροί της περιοχής. Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση του κοινού για θέματα πρόληψης και υγείας, με έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και την ενδοοικογενειακή βία.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Χρήστος Χατζηπαπάς, δήλωσε ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις με στόχο την εξωστρέφεια και την καλύτερη επικοινωνία με τους πολίτες. Επισήμανε ότι είναι καθήκον και υποχρέωση του συλλόγου να βρίσκεται κοντά στους πολίτες, ενημερώνοντάς τους σωστά, αντικειμενικά και κυρίως έγκαιρα, διεκδικώντας από κοινού καλύτερες παροχές υγείας.