Σήμερα ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision – Διαγωνίζεται η Μαρίνα Σάττι

Σήμερα, Πέμπτη 09 Μαΐου θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision, προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των χωρών/τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό της 11ης Μαΐου.

Τα άσχημα νέα είναι ότι η Μαρίνα Σάττι που ηγείται της ελληνικής συμμετοχής με το τραγούδι ZARI, υποφέρει τις τελευταίες ημέρες από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό και για το λόγο αυτό ματαίωσε όλες τις συνεντεύξεις τις ημέρας, ώστε να ανακτήσει δυνάμεις για το βράδι. Οι fans ήδη δηλώνουν την ανησυχία τους, αλλά και τη συμπαράστασή τους στην ελληνίδα perfomer, που τα έως τώρα προγνωστικά την εμφανίζουν “ψηλά” και η πορεία της προοιωνίζεται πολύ καλή.

Αναστάτωθηκαν ιερείς με τον α ημιτελικό

Το βράδι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε ο α ημιτελικός του μεγαλύτερου διαγωνισμού τραγουδιού της Ευρώπης, από τον οποίο προκρίθηκαν δέκα χώρες, ανάμεσά τους και η Ιρλανδία. Η non binary καλλιτέχνιδα Bambie Thug 31 ετών, παρουσίασε μια εντυπωσιακή απόδοση του τραγουδιού Doomsday Blue στο Μάλμε της Σουηδίας αλλά ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς το act παρέπεμπε σε σατανιστική τελετή. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό και με το outfit της καλλιτέχνιδας που φορούσε κέρατα και γκοθ μακιγιάζ, έκαναν πολλούς να εκφράσουν την ενόχλησή τους από το θέαμα, ενώ υπήρξαν και ιερείς που κατανάλωσαν ηρεμιστικά χάπια προκειμένου να διαχειριστούν το σοκ τους.

Αυτό κατέθεσε, τουλάχιστον ο δημοσιογράφος του ekklisiaonline Ανδρέας Καραγιάννης, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

«Λοιπόν κοιτάξτε να δείτε όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία, πέντε ηρεμιστικά έδωσα χθες σε αρχιμανδρίτη γέροντα που βλέπαμε μαζί τη Eurovision. Που βλέπαμε τους σατανιασμένους, κολασιολάγνους, εξαποδώδες, οι οποίοι κάθονταν και έβγαζαν αυτά κάνοντας τελετές με κεριά και με πεντάλφες πάνω στη σκηνή. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.