Γιορτή Τσίπουρου από 10 έως 12 Νοεμβρίου στο Σουφλί

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας (ΕΕΒΕΣ) σας προσκαλεί σε έναν θεσμό στην Πόλη του Μεταξιού, την Γιορτή Τσίπουρου 2023 που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου! Τα αποστακτήρια του Δήμου Σουφλίου θα είναι ανοιχτά και επισκέψιμα προς το κοινό για όλο το τριήμερο. Στις 10 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή και στις 11 Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο ώρα 20:30 οι εκδηλώσεις θα κορυφώνονται με παραδοσιακά γλέντια στο Αποστακτήριο του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Σουφλίου!
Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ώρα 11:00 στο Αποστακτήριο του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Σουφλίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα τις εξελίξεις καθώς και την νέα νομοθεσία πάνω στην οινοποιία!

Πρόγραμμα Γιορτής Τσίπουρου 2023

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

20:30 Άνοιγμα εκδήλωσης και καλωσόρισμα με το τοπικό χορευτικό συγκρότημα «Ανέμη». Ακολουθεί ο Δημήτρης Τριχάκης και η παρέα του σε μια έντεχνη Κρητική Βραδιά.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου

20:30 Άνοιγμα βραδιάς με το τοπικό χορευτικό συγκρότημα «Θρακική Εστία» και ακολουθεί το μουσικό σχήμα «Ορφέως Μελωδήματα» με παραδοσιακή μουσική.

Τιμή εισόδου τις δύο πρώτες ημέρες 7,5 ευρώ (πιάτο με τοπικούς μεζέδες και τσίπουρο).

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

11:00 Ημερίδα πάνω στην Οινοποιία. Ομιλητής θα είναι ο γεωπόνος της ΔΑΟΚ Έβρου MSc PhD Δημήτρης Ράπτης, με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το νέο νομοθετικό πλαίσιο των αμπελοκαλλιεργητών μικρής στρεμματικής έκτασης.

Η ΕΕΝΕΣ σας καλεί να απολαύσετε έναν θεσμό, την Γιορτή Τσίπουρου 2023!