14χρονο κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη

Σοβαρό τραυματισμό υπέστη μία 14χρονη κοπέλα σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη, στην οδό Ποιμενίδη όταν τα μαλλιά της πιάστηκαν στο παιχνίδι “σβούρα” ή αλλιώς “γυρω-γύρω όλοι”.

Την είδηση μετέδωσε το e-evros.gr και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8 το απόγευμα.

Η μικρή φέρει σημαντικά τραύματα στο κρανίο, καθώς “ξεριζώθηκε” μεγάλο τμήμα του δερματικού ιστού στο κρανίο της, από το ύψος των φρυδιών και προς τα πίσω. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “R” η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Η μεταφορά της στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έγινε άμεσα όπου παρελήφθη από ομάδα χειρουργών οι οποίοι επενέβησαν άμεσα προκειμένου να της παράσχουν αρχικά τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία να αποφασιστεί η περαιτέρω διαχείριση της κατάστασης της.

Κατά πάσα πιθανότητα, στο μέλλον θα χρειαστεί να γίνουν πολλές ιατρικές πράξεις (και πλαστικές επεμβάσεις) προκειμένου η μικρή να αποκατασταθεί πλήρως και ευχόμαστε να έχει δύναμη και κουράγιο τόσο η ίδια όσο και οι οικείοι της.

Η ΦΩΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ