Νέα σελίδα για την ταβέρνα “οι Λεύκες” – Αποχωρούν ο Στέλιος και η Μαρίνα

Η ταβέρνα “οι Λεύκες” είναι ίσως μία από τις πιο αγαπημένες ταβέρνες της Αλεξανδρούπολης και φυσικά μία από τις πιο γνωστές. Το όνομά της μάλιστα ονοματοδοτεί την ευρύτερη περιοχή στο σημείο όπου βρίσκεται και παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται “στην πιάτσα” ή σε κάποιο κεντρικό σημείο της πόλης, έχει καταφέρει να αποτελεί σημείο αναφοράς.

Η ιστορία της ταβέρνας ξεκινά στο μακρινό 1990 και η ιδέα για τη δημιουργία της ανήκει στο Στέλιο και τη Μαρίνα, το ζευγάρι που όλα αυτά τα χρόνια εργάστηκαν στο μαγαζί και προσέφεραν φαγητό και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες τους.

Οι περισσότεροι εκ των πελατών τους, τελικά έγιναν και φίλοι τους και με το πέρασμα των χρόνων “οι Λεύκες” έγιναν αγαπημένο στέκι Αλεξανδρουπολιτών και μη. Όλοι όσοι ζούμε στην Αλεξανδρούπολη έχουμε να θυμηθούμε μια ευχάριστη ιστορία από τις “Λεύκες” – πέρα φυσικά από το πολύ νόστιμο φαγητό και την πάντα παγωμένη ρακή του Στέλιου.

Όμως, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η Μαρίνα και ο Στέλιος αποχωρούν από το μαγαζί, το οποίο παραδίδουν σε χέρια νεότερων επιχειρηματιών. Ο Στέλιος Δημάκης ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρετώντας μαζί με τη Μαρίνα τον κόσμο που στήριξε το επιχειρηματικό τους βήμα όλα αυτά τα χρόνια. Έγραψε:

Αγαπημενοι μας φιλοι, φιλες, μικροι και μεγαλοι!

Ηρθε η ωρα να αποχωρησουμε μετα απο 33 χρονια εργασιας στον ομορφο αλλα και πολυ δυσκολο χωρο της εστιασης!

Θα θελαμε να ευχαριστησουμε πρωτα απο ολα, τους αγαπημενους μας συνεργατες ( ομαδα Champions League κυριολεκτικα!) που μας στηριξαν ολα αυτα τα χρονια σαν οικογενεια! Χωρις αυτους δεν θα μπορουσαμε να λειτουργησουμε. Υγεια, καλη επιτυχια σε οτι και να κανουν απο δω και περα!

Ευχαριστουμε ολους μας τους προμηθευτες και το προσωπικο τους, με τους οποιους ειχαμε αριστη συνεργασια ολα αυτα τα χρονια!

Και τελος, ενα μεγαλο ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ” σε ολους εσας τους αγαπημενους φιλους πελατες που ολα αυτα τα χρονια ησασταν διπλα μας, μας δωσατε το μεροκαματο μας, μας στηριξατε στις επιλογες μας, μα πανω απο ολα μας δωσατε την αγαπη σας που ηταν για μας κινητρο για να αντεξουμε!

Τι να πρωτοθυμηθουμε ! Χαρες, δακρυα, ερωτες, χωρισμους, αποχωρισμους, πτυχια, απολυτηρια, μεθυσια… και τοσες αλλες στιγμες που μοιραστηκαμε!

Ολα υπεροχες αναμνησεις στο μυαλο μας σαν πολυχρωμες εικονες στις σελιδες ενος βιβλιου, του βιβλιου της ΖΩΗΣ!

Υγεια, καλη συνεχεια σε ολους και ” παντα να ανταμωνουμε και να ξεφαντωνουμε “!!!

ΥΓ- Οι λευκες ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ στα χερια νεαρων αξιων συναδελφων.

Τους ευχομαστε καλη δυναμη, καλη επιτυχια και θα ειμαστε μαζι τους οσο μας χρειαζονται!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

Μαρινα και Στελιος

Οκτωβρης 2023