Με αγκαλιές υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Δαδιά

Με ανοιχτή αγκαλιά υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κάτοικοι της Δαδιάς το βράδι της Κυριακής κατά την επίσκεψή του εκεί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στον Έβρο από το βράδι της Κυριακής για να πραγματοποιήσει την εξ αναβολής επίσκεψή του από την Παρασκευή 08/09. Ο πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει να βρεθεί στον Έβρο την Παρασκευή προκειμένου να ανακοινώσει πακέτο μέτρων για τους πυρόπληκτους του νομού, ωστόσο το πρόγραμμά του μεταβλήθηκε την τελευταία στιγμή λόγω των πλημμυρών στη Θεσσαλία.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβαλε και την παραδοσιακή πρωθυπουργική παρουσία στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ στον Έβρο περιοδεύει και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Οι δυο τους μάλιστα πέρασαν μαζί το βράδι της Κυριακής στη Δαδιά συντρώγοντας με αυτοδιοικητικούς του Δήμου Σουφλίου και τη ΠΕ Έβρου. Το δείπνο τους, προφανώς δεν συνιστά είδηση, εν τούτοις δεν μπορεί να μην παρατηρήσει κανείς την προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας να δείξει ένα πιο οικείο πρόσωπο, επιχειρώντας προφανώς να κερδίσει εντυπώσεις, καθώς και η κα Σακελλαροπούλου επιδόθηκε νωρίτερα την ίδια ημέρα σε εναγκαλισμούς στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με μία από τις πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Σήμερα Δευτέρα αναμένονται οι δηλώσεις τόσο της κας Σακελλαροπούλου, όσο και του κου Μητσοτάκη, αναφορικά με τον καθαυτό λόγο της επίσκεψής τους που είναι η ανάγκη στήριξης του πυρόπληκτου Έβρου και η παρουσίαση του σχεδίου οικονομικής και οικολογικής ανάκαμψης, αν φυσικά υπάρχει τέτοιο.