Search
Close this search box.
Οι Εβρίτες μαζεύουν υπογραφές για να μπουν “καρφιά” στην Εγνατία Οδό

Μία διαδικτυακή κίνηση συλλογής υπογραφών ξεκίνησε στον Έβρο πρόσφατα με στόχο να ασκηθεί πίεση ώστε να τοποθετηθούν “καρφιά” σε επιλεγμένα σημεία της Εγνατίας Οδού, ώστε να αποφεύγεται η ανάποδη οδήγηση στον κλειστό αυτοκινητόδρομο.

“Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε για να μαζέψουμε υπογραφές από πολίτες έτσι ώστε να τοποθετηθούν καρφιά στους κόμβους της Εγνατίας Οδού στον Έβρο. Με τον τρόπο αυτό τα αυτοκίνητα που πάνε να μπούνε ανάποδα στους κόμβους θα σκάνε τα λάστιχα τους”, γράφει η περιγραφή της σχετικής ομάδας που έχει δημιουργηθεί στο Facebook.

Προφανώς, αφορμή για τη δημιουργία της ομάδας και της συλλογής υπογραφών αποτελούν τα ολοένα αυξανόμενα περιστατικά κατά τα οποία διακινητές παράτυπων μεταναστών κινούνται αντίθετα στην Εγνατία οδό προκαλώντας τρόμο, αλλά και δύο δυστυχήματα που είχαν ως κατάληξη τον θάνατο των οδηγών των οχημάτων με τα οποία είχαν συγκρουστεί.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι από την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη έχει ήδη γίνει παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προκειμένου η Περιφέρεια να οργανώσει την τοποθέτηση μειωτών ταχύτητας μονής κατεύθυνσης (“καρφιά”) στην Εγνατία Οδό και η σχετική επερώτηση αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.