Κραυγή αγωνίας από το Βόλεϊ του Εθνικού – Οικονομικές απαιτήσεις καθηλώνουν την ομάδα

Περίπου στις 87.000 ευρώ υπολογίζεται ότι χρειάζεται η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στην κατηγορία pre-league και έτσι οι αθλητές να συνεχίσουν την καριέρα τους και φυσικά τη νικηφόρα πορεία της ομάδας.

Σε μία συνέντευξη τύπου με δραματικό τόνο, η Έφορος της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Όλγα Γκούβερ απηύθυνε έκκληση προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται και να συνεχιστεί η πορεία της ομάδας και των αθλητών.

Υπενθυμίζεται ότι οι οικονομικές απαιτήσεις προηγούμενων διοικήσεων, έχουν οδηγήσει την ομάδα σε ένα οικονομικό τέλμα το οποίο λειτουργεί ανασταλτικά στην πρόοδο της ομάδας. Για τα οικονομικά ζητήματα μάλιστα, οι ιθύνοντες της ομάδας τα είχαν περιγράψει αναλυτικά σε προγενέστερη συνέντευξη τύπου όπου ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Αυγερινός Μεσινέζης, είχε ενημερώσει για την πρόθεση του Συλλόγου να ακολουθηθεί πλέον η νομική οδός.

Στο προκείμενο όμως, η οικονομική στήριξη της ομάδας ενόψει pre-league επείγει καθώς το χρονικό περιθώριο υπολογίζεται σε περίπου 20 ημέρες. Αν σε αυτό το διάστημα δεν συγκεντρωθεί το ποσό των 87.000 ευρώ [είτε σε χρήμα, είτε σε είδος (π.χ. ένδυση, μπάλες, εισιτήρια μετακινήσεων κλπ)] το όνειρο θα σβήσει.

Η κα Γκούβερ μάλιστα κάλεσε όλους τους διοικητικούς φορείς της πόλης από τον Δήμο μέχρι τον Εμπορικό Σύλλογο και από τους βουλευτές μέχρι τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου να αναλάβουν δράση στηρίζοντας και υποστηρίζοντας την ομάδα με όποιο τρόπο μπορούν, αλλά άμεσα.