Σαμοθράκη: Τούρκοι δημοσιογράφοι έρχονται να προβάλουν το νησί

Δημόσια έκκληση προς τους επαγγελματίες της Σαμοθράκης απευθύνει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του νησιού, Γιάννης Γλήνιας, καθώς σε λίγες ημέρες θα βρεθεί εκεί τουρκική αντιπροσωπεία με στόχο την προβολή του στη γείτονα.

Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τέσσερις τουριστικούς πράκτορες, τρεις influencers και bloggers και δύο δημοσιογράφους και η δράση διοργανώνεται από τον Δήμο Σαμοθράκης σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και την ελληνική πρεσβεία στην Κωνσταντινούπολη.

Γλήνιας : “Ζητώ προσφορές από τους επαγγελματίες”

Η επίσκεψη της τουρκικής αντιπροσωπείας είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 14-16 Ιουνίου και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού στην δημόσια ανάρτησή του, ζητά προσφορές για διανυκτερεύσεις & γεύματα των φιλοξενούμενων, στους οποίους περιλαμβάνεται και εκπρόσωπος του ΕΟΤ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί δεκαπέντε ημέρες που ήταν “στον αέρα” του διαδικτύου η ανάρτηση του κου Γλήνια, έλαβε μόνο δύο προσφορές η μία εκ των οποίων παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ήρθε από έναν επαγγελματία που είναι… Ρουμάνος στην καταγωγή!

Ο εν λόγω κύριος διατηρεί επιχείρηση που ασχολείται με καταδύσεις στον θαλάσσιο κόσμο του νησιού, και όπως αναφέρει ο κος Γλήνιας υπέβαλε ολοκληρωμένη πρόταση ξενάγησης των επισκεπτών/τριων στο νησί (πάντα σε συνάφεια με το αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιείται).