Εκβιασμό καταγγέλλει ( ; ) υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της ΑΜΘ

Μία ανάρτηση με βαρύνουσα σημασία, αλλά και πολλά ερωτηματικά έκανε ο Ανδρέας Γραμμενίδης, που έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου με τον συνδυασμό που θα κατεβάσει στις εκλογές του Οκτωβρίου, ο νυν περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος.

Ο κος Γραμμενίδης αντιδρά σε ανάρτηση τοπικού ΜΜΕ, το οποίο αναφέρεται στην αίτηση που υπέβαλε για μεταφορά ενός φαρμακείου του από τον Πεντάλοφο στην Αλεξανδρούπολη. Το δημοσίευμα περιλαμβάνει μάλιστα και την σχετική απόφαση με την οποία εγκρίνεται το αίτημα του κου Γραμμενίδη και ο κος Γραμμενίδης το αναπαράγει με τη μέθοδο του screenshot.

Στο κείμενο, με το οποίο συνοδεύει την ανάρτησή του κος Γραμμενίδης δηλώνει ότι “ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ” και ότι δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν και χαρακτηρίζει το δημοσίευμα παραπλανητικό.

Επιπλέον, μέσω αυτής της ανάρτησης, δηλώνει ότι έχει προσφύγει και στη δικαιοσύνη.

Γράφει συγκεκριμένα:

“Η υποψηφιότητα μου για τις επερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη έχει καταφέρει να αγκαλιαστεί από πραγματικά τεράστιο αριθμό ανθρώπων (και για αυτό είμαι ευγνώμων) …

αλλά κυρίως ΕΧΕΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ !!!

Το γεγονός ότι εγώ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ και δεν έχω εξαρτήσεις από κανέναν , δεν μπορούν να το χωνέψουν!

παραπλανητικά δημοσιεύματα σαν και αυτό εμένα δεν πρόκειται να με σταματήσουν , παρα μόνο να με πεισμώσουν!

///

Φυσικά σε 10 λεπτά το post κλείδωσε και απαγορεύει τα σχόλια, γιατί πολύ απλά η αλήθεια δεν φιμώνεται και οι μαφιόζικες συμπεριφορές σε εμένα δεν περνάνε!

ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ,

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ,

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ !!!

παρακαλώ για αναδημοσίευση της ανάρτησης μου και αναφορά του άρθρου, τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η δικαιοσύνη”.

Από ποιον δέχεται εκβιασμό ο κος Γραμμενίδης;

Το ερώτημα που προκύπτει από την συγκεκριμένη ανάρτηση πάντως (του κου Γραμμενίδη) είναι το αν και από ποιον δέχεται εκβιασμό. Διότι η εν λόγω αναφορά είναι ιδιαζόντως σοβαρή και φυσικά χρήζει διερεύνησης από τις δικαστικές αρχές, καθώς τέτοιου είδους πρακτικές είναι πρωτίστως ποινικώς κολάσιμες, αλλά ταυτόχρονα θα έπρεπε να είναι και ηθικά κολάσιμες.

Με δεδομένο ότι ο κος Γραμμενίδης δηλώνει ότι προσφεύγει στη δικαιοσύνη, εκτιμούμε ότι θα αναφέρει και τα περί εκβιασμού, η διερεύνηση των οποίων θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αξίζει τέλος να υπενθυμίσουμε ότι η ανάρτηση που έχει προκαλέσει τη μήνι του κου Γραμμενίδη φιλοξενείται σε ιστότοπο, που έχει λάβει από την Περιφέρεια ΑΜΘ και με υπογραφή του περιφερειάρχη κου Μέτιου 48.000 € “Υποστηρικτικές υπηρεσίες προς την Περιφέρεια ΑΜΘ για την ορθή και συντονισμένη προβολή και δημοσιότητα των δραστηριοτήτων του Περιφερειάρχη που σχετίζονται με το ΕΠ Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020”.