Αλεξανδρούπολη 31 Μαΐου: «Κατ’ευχήν»: ενημερωτική συνάντηση για τον κόσμο των ευχών

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες, με σκοπό να τους χαρίσει δύναμη για να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Την Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 18:00 – 20:00, ο οργανισμός σας προσκαλεί στο ξενοδοχείο ASTIR * EGNATIA ALEXANDROUPOLIS, σε μία ανοιχτή δράση ενημέρωσης.

Εκπρόσωποι και εθελοντές του οργανισμού θα μάς μιλήσουν για την ιστορία του Make-A-Wish, τον σκοπό του και τη σημασία της εκπλήρωσης της ευχής. Μέσα από βιωματικές εμπειρίες, θα μάς εξηγήσουν το πώς ο καθένας μπορεί να συμβάλλει εθελοντικά, με τον δικό του τρόπο, στη διάδοση του οράματος του οργανισμού: να φτάσει σε όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη την εκπλήρωση της ευχής τους. Οικογένειες ευχής θα μας διηγηθούν επίσης τη δική τους ιστορία… μέσα από την καρδιά τους!

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να δηλώσετε τη δική σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες, αλλά και το πώς μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς στον κόσμο των ευχών, επισκεφθείτε το www.makeawish.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 96 37 660.

Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω.

Είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί ότι όλα μπορούν να συμβούν.

Ακόμα και το πιο σπουδαίο. Να γίνει καλά.

Λίγα λόγια για το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Η εκπλήρωση μιας ευχής δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει περισσότερες από 3.180 ευχές, 298 εκ των οποίων εκπληρώθηκαν το 2022. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr