Εκτός ψηφοδελτίου Ελληνικής Λύσης ο Ηλίας Ηλιακόπουλος, λόγω… Χρυσής Αυγής

Η παλαιότερη συμμετοχή του σε ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής είναι τελικά η αιτία για την οποία ο Ηλίας Ηλιακόπουλος, δεν θα συμπεριληφθεί τελικώς στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Σάκη Σταυρίδη στο δελτίο ειδήσεων της Δέλτα Τηλεόρασης. “Δεν ήταν μόνο ο κος Ηλιακόπουλος (εν. που δεν συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο), ήταν άλλοι 4-5 οι οποίοι στην προγενέστερη κατάσταση βρισκόταν σε ένα κόμμα που είχε θεματάκια” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ακόμα ότι η απόφαση για τη μη συμπερίληψη του Ηλία Ηλιακόπουλου (και άλλων 4-5) στο ψηφοδέλτιο, ήταν της επιτροπής του κόμματος που αποφασίζει για τους υποψήφιους/ες και όχι του ιδίου προσωπικά.

Επιφυλάσσεται ο Ηλίας Ηλιακόπουλος

Ο Ηλίας Ηλιακόπουλος από την πλευρά του, δεν προέβη προς το παρόν σε κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο επί της εξέλιξης. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να μάχεται για τον Έβρο, ωστόσο επιφυλάσσεται και σύμφωνα πάντα με τη δήλωσή του, όταν θα μιλήσει για το “παρασκήνιο” του αποκλεισμού του, “κάποιοι θα πρέπει θα πρέπει να κοκκινίζουν και κάποιοι θα πρέπει να κρύβονται”.