Κρεμιούνται στα μανταλάκια στη ΔΕΕΠ ΝΔ Έβρου ενόψει εκλογών

Όσο προχωράει η προεκλογική περίοδος και πλησιάζει η ημερομηνία των Εκλογών τόσο φουντώνουν οι κόντρες μεταξύ των υποψηφίων, αλλά όχι μόνο.

Επιπλέον, τα μέτωπα στα οποία διεξάγονται οι πολιτικές αψιμαχίες, έχουν προ καιρού μετατεθεί από τα τραπεζάκια των καφενείων στη σφαίρα του Διαδικτύου και δη στις αναρτήσεις και τους “τοίχους” των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης”.

Ένα δριμύ “κατηγορώ” δημοσίευσε το στέλεχος της ΔΕΕΠ Έβρου Νίκος Κοζάρης, εναντίον του Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Ρούφου, το οποίο δεν θα έχρηζε δημοσιοποίησης αν οι δύο εμπλεκόμενοι δεν κατείχαν θεσμικές θέσεις.

Στην ανάρτησή του πάντως, ο Νίκος Κοζάρης γράφει:

“ΕΥΑΓΓΕΛΕ ΡΟΥΦΟ, Η ΔΕΕΠ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ( ΕΓΡΑΨΕΣ) ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΛΟΙΠΟΝ

1) ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .

2) ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΓΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΓΚΑΓΚΑ..

3)ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ…”

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο κος Ρούφος δεν έχει τοποθετηθεί επί της ανάρτησης Κοζάρη.