Αλεξανδρούπολη: Οι έφηβοι του Εθνικού στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης συνεχίζει να γράφει ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, συνεχίζει να κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους της πόλης.

Ο ιστορικός σύλλογος του Έβρου στο κλειστό γυμναστήριο της Μιχάλης Παρασκευόπουλος πανηγύρισε την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αγοριών Κ21 (Εφήβων).  Έφτασε σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία για 6η φορά στην ιστορία του και πρώτη μετά το 2013, καθώς στον «τελικό» του Final 4 επικράτησε με 3-1 του ισχυρού και περσινού πρωταθλητή Πήγασου Πολίχνης.

Τα παιδιά του Γιώργου Ανδραβίζου κατέθεσαν ψυχή και καρδιά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και δίκαια πανηγύρισαν έντονα την μεγάλη αυτή επιτυχία, συντροφιά με τους ανθρώπους των οικογενειών τους, τους φίλος τους, τους εκατοντάδες κόσμου που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο.

Ενα γήπεδο που ήταν γεμάτο καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου, με τους φίλους του αθλήματος να δημιουργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα δείχνοντας ότι η Αλεξανδρούπολη, ο Εβρος αγαπούν το άθλημα που μας έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές.

Ο Εθνικός συνεχίζει να μεγαλώνει και με την κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου βάζει τις βάσεις για ένα  ακόμη καλύτερο μέλλον. Τα παιδιά αυτά, μπορούν να γίνουν η βάση της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, ώστε να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

(Κείμενο: gnomionline.gr, όπου μπορείτε να διαβάσετε εκτενές ρεπορτάζ / Φωτογραφία: Δημήτρης Αλεξούδης)