Ξάνθη: 37χρονος ομολόγησε δολοφονία στο Tik Tok!

Συνελήφθησαν χθες (19-3-2023) σε περιοχές της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις ημεδαποί 37, 18, 17 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση σε βάρος 46χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα χθες τις πρώτες πρωινές ώρες οι ανωτέρω δράστες δρώντας από κοινού μετέβησαν στην οικία του 46χρονου σε οικισμό της Ξάνθης, όπου εισήλθαν στο εσωτερικό της και με την χρήση πυροβόλου όπλου ο 37χρονος τραυμάτισε τον παθόντα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και κατέληξε.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ανωτέρω όπλο ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας, μία γεμιστήρα και 24 φυσίγγια.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης. 

Όσα περιγράφονται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας συνέβησαν στον οικισμό Δροσερό, ενώ αυτό που κάνει το περιστατικό ακόμα πιο σοβαρό είναι το γεγονός ότι ο δράστης ομολόγησε την πράξη του σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok. Σύμφωνα με όσα λέει στο βίντεο, δολοφόνησε τον 46χρονο “επειδή ήταν ρουφιάνος” και “απειλεί” ότι ανεξάρτητα από το πόσο θα μείνει στη φυλακή, θα σκοτώσει όποιον τολμήσει να πειράξει την οικογένεια του!

Μετά την ανάρτηση του βίντεο ο δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία και η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.