Search
Close this search box.
Εκτός εκλογικής κούρσας η παράταξη Καραβασίλη στην Αλεξανδρούπολη

Talk of the town έχει γίνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η απόφαση του Δημήτρη Καραβασίλη να μην συμμετάσχει τελικά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Η παράταξη που σχηματιζόταν εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο (ίσως και περισσότερο) δεν είχε κάνει καμία επίσημη να ανακοίνωση συμμετοχής στις Εκλογές, πλην όμως συζητιόταν ευρέως στα “πηγαδάκια” και όχι μόνο, αφού είχε στρατολογήσει και αρκετούς/ες υποψήφιους/ες.

Και ενώ όλοι περίμεναν την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της παράταξης, αντ’ αυτού πληροφορήθηκαν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει καθώς εξέλιπεν η πρόθεση και διάθεση του επικεφαλής για συμμετοχή στην εκλογική κούρσα.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον κο Καραβασίλη στην εν λόγω απόφαση έχουν μικρή σημασία (αν και σε επίπεδο φημολογίας έχουν φτάσει στο “R”) καθώς το αποτέλεσμα είναι ότι ένα ικανό σύνολο ανθρώπων μένουν πλέον παραταξιακά ανέστιοι/ες και καλούνται είτε να επανεξετάσουν τη συμμετοχή τους στις εκλογές με κάποια άλλη παράταξη, είτε να απεμπολήσουν προσωρινά το δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Σε κάθε περίπτωση, η εν λόγω εξέλιξη ταράζει κάπως τα νερά στην προεκλογική πραγματικότητα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και μένει τώρα να φανεί πώς θα διαμορφωθεί η τελική εικόνα.