Αλεξανδρούπολη: 55χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή στην καρναβαλική παρέλαση

Ένας 55χρονος άνδρας υπέστη ανακοπή στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης αμέσως μετά το τέλος της καρναβαλικής παρέλασης το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “R”, ο άτυχος άνδρας είχε πάει με την οικογένεια του να παρακολουθήσουν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, και αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης και ενώ είχαν προσέλθει στην πλατεία των Αστικών για το πάρτυ, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και ευτυχώς έτυχε να βρίσκονται κοντά διασώστες του ΕΚΑΒ που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, όπως και ιδιώτες γιατροί που επίσης προσέτρεξαν να βοηθήσουν έως ότου καταφθάσει το ασθενοφόρο.

Εν τω μεταξύ, λόγω της υπερσυγκέντρωσης κόσμου και των κλειστών δρόμων η πρόσβαση του ασθενοφόρου ήταν πολύ δύσκολη, και προκειμένου να φτάσει γρηγορότερα υπήρξε κινητοποίηση των μελών της Τροχαίας Αλεξανδρούπολης διευκολύνοντας σημαντικά την άφιξη του οχήματος στο σημείο όπου κείτοταν ο άτυχος άνδρας. Επιπλέον διευκόλυναν την άφιξη του ασθενοφόρου στο Νοσοκομείου ανοίγοντας το δρόμο και κατάφεραν να το “φτάσουν” σε χρόνο ρεκόρ.

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.