2η νύχτα αφώτιστο το Πάρκο Ανατολικής Θράκης

Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα το Πάρκο Ανατολικής Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, παραμένει αφώτιστο επειδή κάποιος/οι έσβησαν τα φώτα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Αλεξανδρούπολης, αφού καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο, ενώ η “συσκότιση” δεν οφείλεται σε κάποια παράλειψη των αρμοδίων, αλλά σε “χαβαλέ” που αποφάσισαν να κάνουν μερικοί από τους νεαρούς θαμώνες του.

Δυστυχώς, πολλοί από τους νεαρούς που επισκέπτονται καθημερινά το Πάρκο και περνούν χρόνο εκεί, έχουν ανακαλύψει τον πίνακα ελέγχου του φωτισμού του και ενίοτε “παίζουν” με αυτόν καταργώντας τον!

Συνεπώς, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ασφαλιστεί ο πίνακας καλύτερα καθώς ο αποκλεισμός του φωτισμού δημιουργεί πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή των οδών Αν. Θράκης, Αδριανουπόλεως, Τσιμισκή και Κομνηνών, αλλά ταυτόχρονα η επαφή των νεαρών με τον ηλεκτρολογικό πίνακα είναι επικίνδυνη για τους ίδιους.

Πάντως, οι παρέες που αρέσκονται να “παίζουν” με τον πίνακα, ενίοτε κάνουν έως και φωτορυθμικά, ανοιγοκλείνοντας τα φώτα!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “R” οι περίοικοι εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο υποβολής μηνύσεων, σε περίπτωση που το φωτο-παιχνίδι συνεχιστεί.