Στην Αλεξανδρούπολη αύριο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος

Κανονικά θα γίνει όπως όλα δείχνουν η επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Αλεξανδρούπολη αφού στη Βουλή συζήτηση της πρότασης μομφής που κατέθεσε προς την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει ολοκληρωθεί αργά απόψε το βράδι.

Αν πάντως δεν τροποποιηθεί τελικώς το πρόγραμμα, ο κος Παναγιωτόπουλος θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 28/01 για να παραστεί στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο. Οι προσκλήσεις έχουν ήδη διανεμηθεί όπως και τα κουπόνια ενίσχυσης του κόμματος αξίας 10 ευρώ έκαστο (δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των κουπονιών που μπορεί να αγοράσει ο καθένας).

Μιλώντας, πάντως στη Βουλή και στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής, ο κος Παναγιωτόπουλος ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Να αφήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την πολιτική αντιπαράθεση κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, κατά την συζήτηση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος μίλησε και για τις σχέσεις του με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, αναφέροντας: «Τα βάλαμε κάτω, εξηγηθήκαμε, συμφωνήσαμε και συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο έργο μας. Όσο δηλώνω όλον αυτό τον καιρό ότι στηρίζω την στρατιωτική ηγεσία, άλλο τόσο και η στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ότι στηρίζει εμένα στο έργο μου και μαζί προχωράμε».