Πρόταση να αφιερωθεί το Πανθρακικό Αντάμωμα στον Καρυοφύλλη Δοϊτσίδη

Μπορεί η κηδεία του Καρυοφύλλη Δοϊτσίδη να έγινε την Δευτέρα στην Καρωτή, όμως οι συζητήσεις και ειδικά στην socialmediaκή γειτονιά συνεχίζονται. Πρώτο θέμα αυτό της πλημμελούς εκπροσώπησης των πολιτιστικών σωματείων της Θράκης και του Έβρου, αφού στον Άγιο Γεώργιο Καρωτής βρέθηκαν εκπρόσωποι μόλις πέντε συλλόγων από τον Έβρο (τεσσάρων από την Ορεστιάδα και ενός από την Αλεξανδρούπολη), o πρόεδρος της ΠΟΘΣ και ο πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ.

Έτερο θέμα συζήτησης είναι μία πρόταση που έκανε μέσα από το προφίλ του ο μουσικός Βαγγέλης Κατσουλίδης, ο οποίος αναφερόμενος στο επικείμενο Πανθρακικό Αντάμωμα Πολιτιστικών Σωματείων που φέτος θα γίνει στο Διδυμότειχο, πρότεινε να αφιερωθεί στη μνήμη του Καρυοφύλλη Δοϊτσίδη.

“Το καλοκαίρι είναι να πραγματοποιηθεί στο Διδυμότειχο το Πανθρακικό Αντάμωμα.Μήπως να αφιερωνόταν στον Καρυοφύλλη Δοϊτσίδη κ να πλαισιωνόταν μουσικά από την οικογένειά του-μιας κ το Διδυμότειχο αποτελεί τη γενέτειρά του,την οποία ύμνησε με πολλά από τα τραγούδια του-όπου όλοι οι χορευτικοί σύλλογοι θα χόρευαν τα τραγούδια του???ΛΕΩ ΕΓΩ…ΜΗΠΩΣ…;;;”, έγραψε χαρακτηριστικά κερδίζοντας πολλά υποστηρικτικά σχόλια χρηστών/τριων του Μέσου Κοινωνικης Δικτύωσης.

Το Αντάμωμα είναι προγραμματισμένο να γίνει 01-01/07/2023 και όσο για την τύχη που θα έχει η πρόταση Κατσουλίδη, αυτό θα φανεί στο μέλλον.