Έβρος – Προεκλογικός αγών ακόμα και στις κηδείες

Μπορεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών να μην έχει “κλειδώσει” ακόμα, όμως είναι πλέον δεδομένο ότι θα γίνουν πολύ σύντομα. Για την ακρίβεια, οι υποψήφιοι/ες έχουν στη διάθεσή τους περίπου ένα τρίμηνο ώστε να διεξάγουν τον προεκλογικό τους αγώνα και να πείσουν τους/τις ψηφοφόρους να τους εμπιστευτούν τον σταυρό της προτίμησής τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο καθένας και η καθεμία κάνει ό,τι μπορεί και υπάρχουν κάποιοι που δεν διστάζουν να μοιάζουν διαφημιστικές κάρτες του ονόματος και του κόμματος τους ακόμη και σε… κηδείες!

Ο φάκος του “R” συνέλαβε διανεμητή καρτών στην κηδεία του Καρυοφύλλη Δοϊτσίδη στην Καρωτή Διδυμοτείχου, ο οποίος έστεκε έξω από το χώρο όπου προσφέρθηκε ο επιμνημόσυνος καφές και έστησε καρτέρι στους απερχόμενους!

Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς, δεν ήταν ο μοναδικός που αντιμετώπισε το θλιβερό γεγονός ως πεδίο προεκλογικού αγώνα – εκεί βρέθηκαν και άλλα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, απλά ορισμένοι κινήθηκαν στα όρια της διακριτικότητας, σε αντίθεση με άλλους που υπερέβησαν όλα τα εσκαμμένα.