Το ζεύγος Τοπαλούδη, για άλλη μια φορά τίμησε τα γενέθλια της αδικοχαμένης Ελένης

Για ακόμη μία χρονιά οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης και Κούλα τίμησαν τα γενέθλια της κόρης τους, που φέτος θα γινόταν 26 ετών.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου κάθε χρόνο μετά τον βιασμό και την στυγερή δολοφονία της Ελένης στη Ρόδο, τιμούν την γενέθλια ημέρα της, επισκεπτόμενοι τον τάφο της με μία τούρτα.

Και φέτος, τα μηνύματα αμφότερων των γονέων της Ελένης ήταν σπαρακτικά, με την κα Αρμουτίδου να δηλώνει ότι εναποθέτει πλέον τις ελπίδες της στην Θεία Δίκη.

Ελένη μου,κοριτσάκι μου,ανθε της Νιότης, θησαυρε μου.

15/1/1997

15/1/2023

Γεννήθηκες και γέμισε η ζωή μου με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης.

Ήσουν Ελένη μου ότι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου συμβεί. Ένα μικρό πλασματακι ,ένα μικρουλι τοσοδουλι που είχε την ανάγκη μου.

Ήταν τόσο μοναδική και ανεπανάληπτη η στιγμή που σε έφερα στο φως που ευχαριστούσα το Θεό γι’αυτό το Θείο δώρο. Και έρχεται ξαφνικά μια αποφραδα νύχτα που στα γκρεμίζει όλα .

Γιατί υπάρχουν γύρω μας ανθρωπόμορφα κτήνη χωρίς καρδιά και ψυχή μες στα στήθη τους.

Αυτοί οι φονιάδες,οι στυγεροι δολοφόνοι δεν υπολόγισαν ούτε μάνες,ούτε πατεράδες, ούτε αδέρφια ούτε κανέναν.

Ευτυχώς που υπάρχει αυτή ‘Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ’. Σ ΑΥΤΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΩ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ’. ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!

Σε ποιους να πιστέψω; Σε ποιο σύστημα; Ας σκεφτούν όλοι αυτοί που αποτελούν το σύστημα.

Ποιος δικαιολογεί και ξεπλένει τους δράστες, τους βιαστές και τους δολοφόνους; Ας σκεφτούμε και ας προβληματιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!” έγραψε η κα Αρμουτίδου.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, στο δικό του μήνυμα συμπεριέλαβε και σαφείς αιχμές στα όσα συμβαίνουν στη δημόσια σφαίρα:

Α, ρε γονείς…όλοι νοιάζονται για άλλους νεκρούς και κλείνουν οι δρόμο και βάφονται παγκάκια και φυτεύονται δέντρα και κλαίνε χαμένα μεγαλεία.Μην έρθουν οι ξένοι και μας δούνε όπως είμαστε. Βρώμικοι.