Γκαρά για ομιλία Μητσοτάκη: Προεκλογικές κορώνες

Άμεση ήταν η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Νατάσας Γκαρά στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κομοτηνή. Η κα Γκαρά, σταχυολόγησε ορισμένα σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού και σχολίασε:

Οι προεκλογικές κορώνες και οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού δεν μπορούν να κρύψουν την ακρίβεια, την ανεργία, τη φτωχοποίηση, την ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες από τις βίαιες αντιλαϊκές πολιτικές της ΝΔ, που επιτίθενται στα συμφέροντα των πολιτών σε όφελος λίγων οικονομικά ισχυρών.

Ούτε μπορούν να κρύψουν τη συρρίκνωση, την αδιαφορία, τις επιπτώσεις που βιώνουν οι Θρακιώτες.

Συνεχίζει να οικειοποιείται σημαντικά έργα, που δρομολογήθηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον αγωγό IGB ή την ανέγερση του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής, τη σιδηροδρομική και οδική σύνδεση.

Επανέλαβε για πολλοστή φορά την υπόσχεση λειτουργίας Τμήματος Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο, ενώ εδώ και 2 χρόνια δεν έχει θεσμοθετηθεί. Υποσχέθηκε την αναβάθμιση του ΔΠΘ, ενώ οι πολιτικές Κεραμέως, όπως η υποχρηματοδότηση, η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, στέρησε μεγάλο αριθμό φοιτητών κ πλήττουν τη λειτουργία των Πανεπιστημίων. Εξήγγειλε αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας και του αγροτικού τομέα, ενώ στην πράξη εφαρμόζει πολιτικές υποβάθμισης.

Οι επικοινωνιακές και προεκλογικές υποσχέσεις δεν πείθουν πλέον κανέναν πολίτη του Έβρου και της Θράκης που διεκδικούν αξιοπρέπεια, εργασία, ανάπτυξη, δικαιοσύνη, ευημερία. Η αναγκαία πολιτική αλλαγή πλησιάζει!