Το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης “απογείωσε” το Αεροδρόμιο “Δημόκριτος

Μία ιδιαίτερη συναυλία έδωσαν σπουδαστές και σπουδάστριες του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης, καθώς αυτή φιλοξενήθηκε στην αίθουσα αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα “Δημόκριτος”.

Για δεύτερη φορά, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, επέλεξε να καλωσορίσει τον καινούργιο χρόνο “μουσικά” με αυτού του τύπου την εναλλακτική συναυλία, στην οποία ακούστηκαν κομμάτια κλασσικής μουσικής άψογα ερμηνευμένα από τους/τις μουσικούς και υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Κανίδη.

Για περίπου μία ώρα, ο “Δημόκριτος” γέμισε νότες, μουσική και υπέροχες φωνές με σοπράνο τη Νάντια Μαλακόζη.

Συνταξιοδοτήθηκε η Μερόπη Κολλάρου

Η βραδιά έκρυβε σειρά εκπλήξεων και όχι μόνο στο ερμηνευτικό κομμάτι. Πέρα από τις “ροκ” νότες που “εισέβαλαν” στη συναυλία, κατά την έναρξή της, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ευχαρίστησε τη Μερόπη Κολλάρου για τη συνεισφορά της στο Ωδείο καθώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η μέχρι πρότινος Διευθύντρια, συνταξιοδοτήθηκε στο τέλος του 2022.

Ο κος Ζαμπούκης ανακοίνωσε ότι θα διοργανωθεί ιδιαίτερη τιμητική εκδήλωση για την προσφορά της Μερόπης Κολλάρου στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης, όμως άδραξε την ευκαιρία της συναυλίας για της προσφέρει ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο, ευχαριστώντας την για την προσφορά της.