Εμπρησμό δείχνουν τα στοιχεία για τη φωτιά στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Σε εμπρησμό αποδίδεται όπως όλα δείχνουν η μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο πάρκινγκ του Αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης, τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων. Η φωτιά είχε κάψει ολοσχερώς οκτώ οχήματα και είχε προκαλέσει σημαντικές φθορές σε άλλα τρία.

Οι πληροφορίες του “R” αναφέρουν ότι η συνολική ζημιά έχει αποτιμηθεί σε περίπου 300.000 ευρώ ενώ αν τελικά αποδειχθεί ότι πρόκειται για εμπρησμό, η εταιρία που διαχειρίζεται το πάρκινγκ του Αεροδρομίου “Δημόκριτος” δεν θα είναι υπόλογη απέναντι στους/στις ιδιοκτήτες/τριες των οχημάτων.

Η έρευνα διεξάγεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης και ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερευνητές βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι κανένα από τα οχήματα που καταστράφηκαν ή υπέστησαν ζημίες δεν ήταν ασφαλισμένο για το ενδεχόμενο πυρκαγιάς. Συνεπώς οι ιδιοκτήτες/τριες θα πρέπει να αντικαταστήσουν ιδίοις εξόδοις ή εναλλακτικά να κινηθούν νομικά εναντίον του δράστη και να αξιώσουν αποζημιώσεις, εφόσον φυσικά αποδειχθεί ότι πρόκειται για εμπρησμό και συλληφθεί κάποιο πρόσωπο ή πρόσωπα.