Θεοφάνεια στο Δέλτα του Έβρου

Και φέτος, η γιορτή των Θεοφανείων θα τιμηθεί στο εκκλησάκι του Αγίου Ανθίμου μέσα στο Δέλτα του Έβρου. Η πρόσβαση στο εκκλησάκι γίνεται μόνο με βάρκα και για τη μεταφορά όσων θέλουν να παρακαλουθήσουν την λειτουργία και τον καθαγιασμό των υδάτων έχουν μεριμνήσει οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Delta Evros Explorer (εταιρία περιηγήσεων στο Δελτα του Έβρου) θα διαθέσει τα 2 σκάφη της συνολικής χωρητικότητας 50 ατόμων για την δωρεάν μεταφορά προς το εκκλησάκι του Αγίου Ανθίμου, ενώ το πρόγραμμα του εορτασμού έχει ως εξής (σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα):

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΡΙΨΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΙΝΗΣΙΟ ΔΕΛΤΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΕΡΑΣΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!

Για πληροφορίες ή απορίες στείλτε μου μήνυμα στο messenger ή επικοινωνήστε με τον Αντιπρόεδρο κ. Καμηλάρη Αθανάσιο ή με τον Ταμία κ. Μουσουνάκη Νικόλαο στο τηλ 6972206351.