454 οικογένειας βοήθησε φέτος με δέματα η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει τους ευσεβείς χριστιανούς ότι για τις ημέρες των Χριστουγέννων σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνων, τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» διένειμαν 454 δέματα με τρόφιμα σε εμπερίστατες οικογένειες της Μητροπόλεώς μας.

Οι οικονομικές δυσκολίες των συμπολιτών μας είναι μεγάλες και συνεχώς αυξανόμενες, ενώ οι δυνατότητες του Κεντρικού Ταμείου Ευποιΐας και των ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων εξαιρετικά περιορισμένες, εξαιτίας των επιπτώσεων της συνεχιζόμενης πανδημικής κρίσης και των απότοκων της πολεμικής σύγκρουσης στην Ουκρανία. Υπερβαίνοντας τις δυνατότητές μας προσπαθήσαμε και εφέτος να σταθούμε δίπλας σε όσους έχουν ανάγκη, ώστε από κανέναν να μη λείψουν τα απαραίτητα για αυτές τις άγιες ημέρες.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνων, τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και τα μέλη των ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων, για τη σημαντική προσφορά τους στο έργο της τοπικής Εκκλησίας και στην κοινωνία μας. Εύχεται επίσης σε όλους τους δικαιούχους αποδέκτες των δεμάτων την ευλογία του τεχθέντος Κυρίου μας και κάθε καλό στις οικογένειές τους.

(ανακοίνωση της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης)