Ορεστιάδα: Ο FRONTEX προσέφερε δώρα στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου

Στην Ορεστιάδα, στην Ελλάδα, το προσωπικό και οι αξιωματικοί της Frontex, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, διοργάνωσαν μια χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Απευθύνθηκαν στο Ειδικό Σχολείο για να ενημερωθούν πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν και έλαβαν μια λίστα, η οποία περιελάμβανε φορητούς υπολογιστές, ποντίκια υπολογιστών, έναν εκτυπωτή, οδοντόβουρτσες και μικρότερα αντικείμενα που θα κάνουν τη ζωή των παιδιών πιο εύκολη.
Συγκέντρωσαν τα χρήματα και παρέδωσαν τα δώρα στο σχολείο προς έκπληξη των μαθητών.

Ο Mihovil, ένας από τους εργαζόμενους του FRONTEX, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ορεστιάδα, σχολίασε σχετικά:
“Παραλάβαμε τα δώρα από το αστυνομικό τμήμα και κατευθυνθήκαμε προς το σχολείο, όπου μας υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα οι μαθητές και οι δάσκαλοι. Αφού μοιράσαμε τα δώρα, περάσαμε τον χρόνο μας με τα παιδιά σε καλλιτεχνικά έργα, χορευτική παράσταση και ξενάγηση στο σχολείο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στην Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη και στους αγαπητούς συναδέλφους της Ελληνικής Αστυνομίας που έκαναν αυτό το εγχείρημα εφικτό. Επιτρέψτε μου να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με την ελπίδα ότι όλοι θα τις περάσουν με ευημερία και ειρήνη”.