Ακόμη μία σημαντική μεταφορά ασθενούς έκανε το Λιμενικό Σαμοθράκης

Μία ακόμη πολύ σημαντική “πλωτή” γέφυρα ζωής έστησαν τα μέλη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στη Σαμοθράκη. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου μετέφεραν στην Αλεξανδρούπολη μία γυναίκα 48 ετών, η οποία είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και η ζωή της τέθηκε σε άμεσο κίνδυνο.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, το πλωτό ασθενοφόρο του λιμενικού έπλευσε προς την Αλεξανδρούπολη και μετέφερε τη γυναίκα, η οποία πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

“Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό εγκεφαλικού σε γυναίκα 48 ετών, που ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος, αφού αντιμετωπίσθηκε με απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα από τούς γιατρούς και το προσωπικό του ΚΥ Σαμοθράκης( τους οποίους συγχαίρω) , μεταφέρεται κάτω υπό αντίξοες συνθήκες με το πλωτό σκάφος (ασθενοφόρο ),του ΛΣ . Συγχαίρω τον καπετάνιο και το πλήρωμα και όλη την διοίκηση του λιμενικού σώματος για ακόμη μια φορά!! Απόλυτος επαγγελματισμός από όλους σας!! Σάς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!!!, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δήμαρχος του νησιού Νίκος Γαλατούμος.