Σαμοθράκη: Με αυταπάρνηση η μεταφορά ασθενούς από το Λιμενικό

Την αυταπάρνηση των στελεχών του Λιμενικού Σώματος εξήρε με ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος. Ο κος Γαλατούμος συνεχάρη το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, για τη μεταφορά ασθενούς από το νησί στην Αλεξανδρούπολη εν μέσω κακοκαιρίας.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν τις τελευταίες ημέρες κάνουν τη μετάβαση από και προς το νησί ιδιαίτερα δύσκολη, παρ’ όλα αυτά τα στελέχη του Λιμενικού ανέλαβαν το ρίσκο και μετέφεραν στην Αλεξανδρούπολη έναν 55χρονο άνδρα από τη Σαμοθράκη, που έχρηζε ιατρικής περίθαλψης.

Το μήνυμα του δημάρχου

Ο κος Γαλατούμος έγραψε συγκεκριμένα:

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγο (εν. το αργά το βράδι της Κυριακής) από το ΠΛΣ 1070 σκαφος του Λιμενικου Σαμοθράκης μεταφορά ασθενή ηλικίας (55 ετών), με σοβαρό θέμα υγείας από το λιμάνι της καμαριωτισας στην Αλεξανδρούπολη !!

Οφείλω να ευχαριστησω το ΚΥ Σαμοθρακης τον διευθυντή και το προσωπικό για την αντιμετώπιση του σοβαρού περιστατικού!!

Τα συγχαρητήρια ομως ανήκουν κυρίως στον καπετάνιο και στο πλήρωμα του σκάφους που κάτω από αυτές τις αντίξοες συνθήκες ,πηραν την απόφαση και πραγματοποίησαν την πολύ δύσκολη διακομιδή βάζοντας πάνω απ’ολα το καθήκον ,με κίνδυνο τη ζωη τους!!

Πολλα μπράβο και τους ευχαριστώ προσωπικά ,είναι οι φυλακες άγγελοι μας να τους δίνει θεος υγεια και κουράγιο να μας προστατεύουν!!