149 ακίνητα θα πλειστηριαστούν στον Έβρο μέσα σε ένα χρόνο

Τουλάχιστον 149 ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί στον νομό Έβρου μέσα στον επόμενο χρόνο και αυτό προκύπτει από τον ιστότοπο landea.gr, που λειτουργεί ως “διαφημιστικός χώρος” ακινήτων προς πλειστηριασμό!

Στον ιστοχώρο μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες και ακριβή τοποθεσία των ακινήτων καθώς και τον τύπο και το εμβαδό τους, αλλά κυρίως να δει την τιμή εκκίνησης και την ημερομηνία του πλειστηριασμού για το καθένα!

Όσο απίστευτο και αν μοιάζει, είναι πέρα για πέρα αληθινό και μάλιστα ο ιστότοπος αφορά όλη την Ελλάδα, αφού συμπληρώνοντας τα κατάλληλα πεδία, ο/η χρήστης μπορεί να ενημερωθεί και όλα τα εκπλειστηριαζόμενα ακίνητα της Ελλάδας.

Σε ό,τι αφορά τον Έβρο, πάντως, η λίστα περιλαμβάνει κατοικίες, αγροτεμάχια, βιοτεχνικούς χώρους, αλλά και ένα ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης στο οποίο μάλιστα οι διαχειριστές της σελίδας δεν έχουν κρύψει την μαρκίζα του.

Στη λίστα υπάρχουν ακίνητα που βρίσκονται σε όλους τους Δήμους του Έβρου, ενώ κάποια από τα προβαλλόμενα φέρουν και διακριτική ετικέτα “ΗΟΤ” που υποδηλώνει ότι παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση.