Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών τίμησε τους Συνοριοφύλακες της Ελλάδας

Σε μία τελετή που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το Επαγγελματικό Επιμελήτηριο Αθηνών τίμησε τους Συνοριοφύλακες της Ελλάδας. Η απονομή της τιμητικής διάκρισης έγινε στο πρόσωπο του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτη Χαρέλα και στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων Βιώσιμης Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας.

“Για εμάς, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων, όλα αυτά τα χρόνια, μέλημά μας ήταν και είναι η επαφή και η επικοινωνία με την ελληνική κοινωνία. Ο αγώνας που δίνουμε σε κάθε σύνορο, σε κάθε περιοχή της ελληνικής επικράτειας είναι πλέον γνωστός. Η ελληνική κοινωνία συστρατεύεται μαζί μας και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε. Το αποδείξαμε σε κάθε κρίση και σε κάθε απειλή, με την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από τους γείτονες πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ευχαριστώ την διοίκηση του ΕΕΑ για αυτή την απονομή και την αναγνώριση της προσπάθειάς μας από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας. Η έμπρακτη υποστήριξη τους μας δυναμώνει να συνεχίσουμε!”, σχολίασε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ Παναγιώτης Χαρέλας σε ανάρτησή του στο Facebook.