Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου απέκτησε γραφείο στο Διδυμότειχο

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου, η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Διδυμοτείχου και οι Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες σε συνεργασία και από κοινού, πραγματοποίησε στις 1 Οκτώβριου 2022 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:30 μια διπλή εκδήλωση. Τα εγκαίνια και τον Αγιασμό του νεοδημιουργηθέντος γραφείου του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Διδυμοτείχου και την ομιλία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή ΑΜΕΑ Μόμτσου Ανδρέα με τίτλο «Η Αναπηρία τρόπος ζωής και όχι ντροπής».

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στο χώρο του Δημαρχείου Διδυμοτείχου, μέσα στο οποίο στεγάζεται το νέο γραφείο.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ελευθερώτριας η ομιλία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή ΑΜΕΑ Μόμτσου Ανδρέα με τίτλο «Η Αναπηρία τρόπος ζωής και όχι ντροπής», μέσα σε μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα, όπου στο τέλος παρατέθηκε και μπουφές.

Κατά την ομιλία τιμήθηκε ο ομιλητής Μόμτσος Ανδρέας για την προσφορά του και ο κ. Στοάκης Χρήστος, καθώς δώρισε ένα αναπηρικό αμαξίδιο για τις ανάγκες των μελών του γραφείου.

Επίσης Νομαρχιακός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δαμασκηνό για την πλήρη υποστήριξη και την παραχώρηση της αίθουσας για την πραγματοποίηση της ομιλίας. Τον Δήμο Διδυμοτείχου που παραχώρησε το υπ’ όψιν γραφείο. Όλους τους χορηγούς για τις δωρεές. Και τέλος όλα τα μέλη των Ενεργών Εθελοντών Πολιτών που συνέβαλλαν τα μέγιστα.

από ανακοίνωση του Νομαρχιακού Σύλλογου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου,