Κανένας δεν πήγε στην κηδεία του 56χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα της Καβάλας

Κανένας άνθρωπος, πλην του ιερέα, δεν παρέστη στην κηδεία του 56χρονου από τη Λεκάνη Καβάλας που σκότωσε το 11 μηνών βρέφος και τη σύντροφό του και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Η κηδεία έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου με εντολή Δεσπότη (λέγεται ότι ούτε ο ιερέας ήθελε να ψάλλει) και το φέρετρο έφτασε στο ναό συνοδεία περιπολικού. Μιλώντας στο newsit.gr κάτοικοι του χωριού ανέφεραν πώς η νεκρώσιμος ακολουθία δεν ακούστηκε από τα μεγάφωνα του ναού όπως γίνεται συνήθως, ενώ στην κηδεία δεν παρέστη ούτε ο πατέρας του δολοφόνου και αυτόχειρα. 

Εν τω μεταξύ, η κηδεία της συντρόφου του και του βρέφους τους θα γίνει τελικά στη Γερμανία, όπως μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων ο Alpha. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο σοροί θα ταξιδέψουν για την αλλοδαπή την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλας Κιφνίδη ο 56χρονος σκότωσε πρώτα το βρέφος και μετά τη γυναίκα και μάλιστα από τον έναν φόνο στον άλλο άλλαξε τύπο φυσιγγίων.

Οι θάνατοι της μητέρας και του βρέφους ήταν ακαριαίοι δήλωσε ο ιατροδικαστής, ενώ ο δράστης χρειάστηκε να επιχειρήσει δύο φορές για να βάλει τελικώς τέρμα στη ζωή του.

κεντρική φωτό : newsit.gr