Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Δημήτρη στον ρομποτικό κάδο της Αλεξανδρούπολης

Νέα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο Νίκος Δημάκης, πατέρας του άτυχου Δημήτρη που είχε διαμελιστεί στον ρομποτικό κάδο της Αλεξανδρούπολης τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου 35χρονου, υπήρξαν μάρτυρες που τον άκουσαν να καλεί σε βοήθεια ενώ ήταν μισός μέσα στον ρομποτικό κάδο, ωστόσο κανείς δεν μπρούσε να κάνει κάτι για να σταματήσει τη λειτουργία του μηχανήματος.

Η οικογένεια έχει υποβάλλει μηνύσεις προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι φταίνε για το θάνατο του Δημήτρη, αποκάλυψε ο πατέρας, ο οποίος ζήτησε επίσης να αρθούν οι χαρακτηρισμοί που συνόδευουν το γιο του μετά θάνατον – ότι δηλαδή ήταν άστεγος ή ναρκομανής ή τοξικοεξαρτημένος.

Για την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος, ο κος Νίκος Δημάκης, αλλά και άλλοι συγγενείς του εκλιπόντος, υποστηρίζουν ότι ο Δημήτρης απέρριψε στον ρομποτικό κάδο εκ παραδρομής σακούλα με φάρμακα, την οποία επιχείρησε να ανακτήσει, αλλά ο κάδος εγκλώβισε το μισό του σώμα (το πάνω μέρος) στο εσωτερικό του και τον διαμέλισε χωρίς κανείς να μπορεί να κάνει τίποτα.