Μεγάλη η συμμετοχή αθλητών/τριών στο 8ο Run Greece Αλεξανδρούπολης

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλο τον Έβρο και όχι μόνο διεξήχθη και η φετινή διοργάνωση του Run Greece στην Αλεξανδρούπολη. Ο φετινός αγώνας δρόμου ήταν ο 8ος κατά σειρά και σηματοδότησε μία αθλητική γιορτή για την πρωτεύουσα του Έβρου – όπως άλλωστε γίνεται κάθε φορά.

Οι δρομείς είχαν την δυνατότητα συμμετοχής είτε στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, είτε στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό την παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης στο ύψος του Φάρου.

Επίσης διοργανώθηκε και αγώνας 1 χιλιομέτρου για παιδιά, ενώ υπήρξαν και συμμετοχές αθλητών και αθλητριών ΑμεΑ που ανήκουν στον αθλητικό σύλλογο Κότινος.

Πρώτος στα 10 χιλιόμετρα τερμάτισε ο Χαράλαμπος Βούλκος και στις γυναίκες η Αναστασία Γαβριήλογλου. Στα 5 χιλιόμετρα, ο πρώτος άνδρας που έκοψε την κορδέλα ήταν ο Γιώργος Ματζιαρίδης και η πρώτη γυναίκα ήταν η Ευαγγελία Γιαλαματζή.

Για τη διοργάνωση του 8ου Run Greece βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη οι Ολυμπιονίκες Βούλα Πατουλίδου, Τασούλα Κελεσίδου και Κώστας Γκατσιούδης.

Σημαντική για τη διοργάνωση ήταν όπως κάθε χρόνο η συμβολή των εθελοντών/τριών.

Φωτό: cover photo / Thrakinet | εσωτερικές / Facebook @Fountoukidis Giorgos