Με μπηχτές έπεσε το φινάλε της Αγροτικής Έκθεσης Φερών

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, η Αγροτική Έκθεση των Φερών επανήλθε φέτος και λειτούργησε από την 9η έως την 14η Σεπτεμβρίου, προσελκύοντας πολύ κόσμο και προκαλώντας σημαντική εμπορική κίνηση στην πόλη.

Όπως παρατηρεί σε ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης “καφέ, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα και ξενοδοχεία όλες αυτές τις ημέρες ήταν ασφυκτικά γεμάτα.

Οι εκθέτες εσωτερικού χώρου με τα περίφημα τοπικά μας προϊόντα δηλώνουν ικανοποιημένοι με την κίνηση και τις πωλήσεις που έκαναν.

Οι εκθέτες εξωτερικού χώρου με τα αγροτικά μηχανήματα και τα παρελκόμενα, πέρα από τις συζητήσεις που έκαναν με τους αγρότες και κτηνοτρόφους μας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το οριστικό κλείσιμο των συμφωνιών.

Επίσης ικανοποιημένες από την επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου δηλώνουν και οι εταιρείες ενημέρωσης και παροχής συμβουλών αγροτών και κτηνοτρόφων”

Η καθυστέρηση στα εγκαίνια και οι βολές της αντιπολίτευσης 

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ήδη από την πρώτη ημέρα της Έκθεσης, η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” πήρε θέση μάχης καθώς καταδίκασε την αργοπορία του Δημάρχου στην τελετή των εγκαινίων, η οποία ήταν της τάξης της μίας ώρας και είχε προκαλέσει πολλές αποχωρήσεις (τόσο από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, αλλά και άλλων πολιτικών και πολιτών).

Παράλληλα, η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” άσκησε κριτική και στο περιεχόμενο της ομιλίας του κου Ζαμπούκη ψέγοντας τον ότι καπηλεύεται πατρότητα έργων και τα παρουσιάζει για δικά του, ενώ δεν είναι.

Στην ανακοίνωση του περί της ολοκλήρωσης της Έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος Φερών σήκωσε το γάντι και είπε: “το ότι κάποιοι από προσωπικό κόμπλεξ απέναντί μου, βγαίνουν στο αγαπημένο τους ραδιοφωνικό σταθμό και δηλώνουν τα αντίθετα, μόνο κακό κάνουν στο θεσμό της Αγροτικής Έκθεσης, στις Φέρες και τους ανθρώπους της γενικότερα”