Για άλλη μια χρονιά η Σαμοθράκη προσέλκυσε εγχώριους/ες celebrities

Άλλη μία τουριστική σεζόν κύλησε ικανοποιητικά για τη Σαμοθράκη καθώς και φέτος οι πληρότητες στα καταλύματα του νησιού κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα, ενώ επιπλέον καταγράφεται και μία σχετική ζήτηση για την περίοδο μετά τον Δεκαπενταύγουστο (αν και τα προηγούμενα χρόνια η συγκεκριμένη ημερομηνία ήταν ορόσημο έναρξης της ύφεσης της τουριστικής περιόδου).

Και φέτος το νησί των Μεγάλων Θεών έχει το δικό του μερίδιο προβολής στα social media, καθώς άνθρωποι που για διάφορους λόγους είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό την επέλεξαν για τις διακοπές τους και μοιράστηκαν στιγμές από την παραμονή τους εκεί.

Πιο πρόσφατη επίσκεψη είναι αυτή του μοντέλου Δημήτρη Αλεξάνδρου, που διατηρεί λογαριασμό στο Facebook με χιλιάδες ακολούθους, αλλά νωρίτερα είχαν προηγηθεί και άλλοι ηθοποιοί, καλλιτέχνες και παρουσιαστές. Ενδεικτικά αναφέρουμε την τηλεπαρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου η οποία δήλωσε και ενθουσιασμένη από το νησί και τις ομορφιές του, η οποία μάλιστα έκανε τις διακοπές της με την φίλη και κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά.