Επιμελητήριο Έβρου – Το ΚΤΕΛ να πάει στη δυτική πλευρά της Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Έβρου Σταμάτη Ντούμπα, είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επανέναρξη της συζήτησης για τη μεταφορά του ΚΤΕΛ και την απομάκρυνση του από το κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Τοψίδης δήλωσε ότι συντάσσεται με την πρόταση που υπερασπίζεται το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ Έβρου και ορίζει τη μεταφορά των εγκαταστάσεων στη δυτική πλευρά της Αλεξανδρούπολης στο ιδιόκτητο οικόπεδό του. Πέραν του γεγονότος ότι το εν λόγω οικόπεδο δεν απαιτεί επιπλέον δαπάνη από το ΚΤΕΛ, στη δυτική πλευρά της Αλεξανδρούπολης λειτουργούν κατά κύριο λόγο οι τουριστικές δομές της πόλης, ενώ ασκείται και το μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής δραστηριότητας, με την οποία σχετίζονται οι χρήστες των υπηρεσιών του ΚΤΕΛ.

Ο κος Τοψίδης ενημέρωσε τον κο Ντούμπα και για το γεγονός ότι εφόσον υπάρξει ανάγκη, δύναται να αναλύσει τη θέση του Επιμελητηρίου περί μετεγκατάστασης του ΚΤΕΛ στη δυτική πλευρά της Αλεξανδρούπολης, είτε σε κάποια σχετική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είτε σε τυχόν δημόσια διαβούλευση φορέων.