Οι συγγενείς του αδικοχαμένου Δημήτρη αναζητούν μάρτυρα του δυστυχήματος στον κάδο

Διαδικτυακή έκκληση προκειμένου να βρεθεί ένας/μία μάρτυρας του τραγικού δυστυχήματος που στις 16 Μαΐου είχε στοιχίσει τη ζωή του Δημήτρη Δημάκη στο ρομποτικό κάδο της Αλεξανδρούπολης, απευθύνουν οι συγγενείς του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας focustonevro.gr μέλος της οικογένειας απέστειλε μήνυμα προς τους διαχειριστές της ζητώντας τα εξής: «προσπαθούμε να καταλάβουμε πως έγινε να τον εγκλωβίσει ο κάδος μέσα από την στιγμή που βρέθηκε μέλος του σώματος έξω από τον κάδο. Ακόμα και να μην θελήσει κάποιος να καταθέσει επίσημα, τουλάχιστον να μας πει να καταλάβουμε το πώς».

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος Δημήτρης Δημάκης είχε χάσει τη ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Μαΐου, όταν επιχειρώντας να ανασύρει κάτι από τον ρομποτικό κάδο που βρίσκεται μπροστά στο Ιστορικό Μουσείο της Αλεξανδρούπολης, είχε εγκλωβιστεί μέσα σε αυτόν με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Εν τούτοις, ο ισχυρισμός του συγγενούς είναι αληθής καθώς έξω από τον καδό είχε βρεθεί κομμένο το ένα από τα δύο πόδια του.

Όσοι γνωρίζουν κάτι ή είναι αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος, μπορούν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του θύματος στο τηλέφωνο 6971738418.